Les 2 hores de resistència BTT es consoliden

1907

Prop d’una trentena de parelles van participar en la 4a edició del «2 hores de Resistència BTT dels Hostalets de Pierola».

Una sensacional prova de modalitat mixta que, en aquesta ocasió també, tenia la peculiaritat de fer-se en format nocturn, la qual cosa la fa més atractiva. Els corredors BTT van aprofitar les primeres voltes, a les 9 del vespre, amb llum encara de dia, per poder fer-se amb el recorregut. A mesura que es va anar fent fosc, la mateixa il·luminació dels ciclistes i els focus estratègicament situats per la brigada municipal van fer que la cursa continués amb total normalitat.

De les 27 parelles participants, la majoria eren locals i dels pobles dels voltants. L’equip guanyador va ser «Cobrezinc Arquitectura» amb un total de 34 voltes. En segona posició «Los Metralletas», també amb 34 voltes però més temps de recorregut. Finalment en tercera posició «RR Bikers» amb 33 voltes al circuit.

Una vegada finalitzada el lliurament de premis va tenir lloc el sopar de germanor entre corredors, acompanyants i organització que va reunir a més d’un centenar de comensals.

Des de la Comissió d’Esports i la Penya la Buti de Piera valoren molt positivament aquesta edició que consolida el format i ja pensen en preparar la pròxima cursa del 2018.