Salutació de l’alcalde

Dani Vendrell foto oficialBenvolguts,

La societat de la informació obre un nou model de relació i comunicació, i la nostra intenció es potenciar les oportunitats que tenim amb aquest mitjà, per poder posar-lo al servei de tots vosaltres.

Aquest portal  ha de ser i serà la porta d’entrada virtual al nostre municipi i a tots els seus serveis. Ens ha de permetre millorar l’accés a la informació, la relació entre els veïns, i alhora fer més fàcil i còmode la gestió administrativa. Vol ser una eina útil per als ciutadans i ciutadanes. És un servei obert 24 hores al dia, que permet fer tràmits en qualsevol moment i en qualsevol lloc. Un punt fàcil d’accés, obert a tothom que vulgui conèixer el nostre municipi, la nostra història, el  nostre entorn natural, les festes, la seva cultura, tot allò que defineix el nostre poble. La nostra intenció és ampliar l’oferta de serveis telemàtics per poder ajudar a apropar l’administració municipal a tots vosaltres.

Navegant per aquest portal podreu descobrir el municipi, els seus actes culturals i esportius, notícies, en definitiva tot allò que considero que són d’interès per a tots els que ens vulguin conèixer.

Us convido a participar, a compartir i a passejar pel nostre poble, els seus projectes i les il·lusions per al futur.

Daniel Vendrell Domínguez