Bon cap de setmana pel basquet hostaletenc

1280

El Benjamí de la S.E.C.C. Aislux no va tenir partit ja que el Vedruna de Sant Boi ha deixat la competició i aquest proper dissabte tampoc jugarà perquè té jornada de descans.

L’Aleví S.E.C.C-Sala va rebre als Maristes d’Igualada. Va ser un partit fàcils pels locals que des de bon començament van fer un joc molt bo amb passades i talls que van donar el seu resultat. A més van tenir bon encert cara cistella i van fer una defensa contundent, tallant línies de passada, fet que va propiciar contraatacs que sovint acabaven en cistella i clarament es van fer amb el partit.

La propera setmana, els alevins tornaran a jugar a casa, recuperant un partit ajornat amb el Marquès de la Pobla de Capellades. Serà l’últim partit de la lliga. Recordeu, a les 11.15h al poliesportiu dels Hostalets de Pierola.

Pel que fa a les Cadets S.E.C.C.-Els Cafeters va jugar davant de l’Hortonenc. El partit d’anada va estar força igualat i el de tornada també ho semblava, però les hostaletenques tot i fer les coses molt bé, no tenien encert a cistella i el bon joc no es reflectia en el marcador que sempre el tenien en contra. Tot i així en el tercer quart les noies locals van començar la remuntada que va permetre capgirar el resultat i es van endur el partit. Els parcials: 8-14/ 19-26/ 33-36 i final 42-40. Un partit ple d’emoció!

La propera setmana jugaran a Les Comes davant el Monalco a les 12h, recuperant un partit ajornat. Amb aquest matx es tancarà la lliga d’aquesta temporada.