Cap de setmana musical i cinema

356

El cap de setmana passat ens va deixar una nova projecció des del Royal Opera House de Londres, la pel·lícula en català ‘Ploey’ de dibuixos animats i el concert ‘Tres Dives i Tres Tenors’ que va omplir l’auditori Cal Figueres.

Divendres 15 de març a la tarda, l’Associació per la Cultura dels Hostalets de Pierola va oferir la retransmissió, aquest cop en diferit, de Lucia di Lammermoor de Gaetano Donizetti i amb la interpretació de Diana Damrau, Ludovic Tiézer, Peter Hoare, Rachael Lloyd i Charles Castronovo sota la direcció de Daniel Oren.

Dissabte a la tarda, la història de supervivència del corriol Ploey va reunir un públic més familiar que va gaudir d’una nova pel·lícula en català amb una projecció que organitza Movicine i l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola. El pròxim film serà La Lego pel·lícula 2 el 13 d’abril.

I finalment destacar la gran acollida del 126è concert organitzat pels Amics de la Música dels Hostalets de Pierola el diumenge a la tarda amb ‘Tres Dives i Tres Tenors’ que van interpretar cançons populars catalanes i d’altres indrets del món així com napolitanes, sarsuela i òpera amb dos formats per gènere que van meravellar el públic assistent.

Comparteix