Comencen les obres a Serra Alta

171

Aquest dilluns, 18 de març, comencen les obres d’arranjament de la pavimentació de la urbanització Serra Alta i es preveu que durin un total de 5 dies.

Són les obres de la 1a fase d’arranjament i que afectaran l’avinguda Barcelona i els carrers Suïssa, Portugal i Espanya. Podeu consultar-ne els trams implicats en la documentació adjunta.

Pel que fa el transport escolar, les tasques de rehabilitació d’aquests carrers provocaran alguns canvis en la recollida dels infants a la tarda dimecres i dijous quedant de la següent manera:

  • Els dies 20 i 21 de març al matí, a l’hora de recollir els nens i nenes es farà com és habitual.
  • Dimecres 20 a la tarda, el bus pararà a la part de dalt de l’avinguda Barcelona, cantonada amb el carrer Portugal.
  • Dijous 21 a la tarda caldrà recollir els nens i nenes al Polígon I, al començament del carrer Suècia ja que no s’hi podrà accedir amb cap tipus de vehicle.
  • La resta de parades funcionaran amb total normalitat.

Al llarg dels propers dies s’iniciarà la licitació d’una segona fase amb la que es preveu deixar arranjats la resta de carrers de la urbanització.

L’Ajuntament dels Hostalets de Pierola ha acordat que l’arranjament de la pavimentació es pugui fer amb la màxima rapidesa possible i demana als veïns que disculpin les molèsties que aquestes obres puguin ocasionar.

Notificació 1
Notificació 2
Planificació setmana
Talls Polígon 1
Talls Polígon

Comparteix