Gran 21a edició del MotoTerra dels Hostalets de Pierola

1231
El passat diumenge 30 d’octubre al matí va tenir lloc una nova jornada de MotoTerra als Hostalets amb la participació de prop de mig centenar de pilots que van gaudir d’aquest esport en dos categories.
En l’absoluta, Jordi Sala va sorprendre en guanyar a Marc Vives, un clar dominador en els darrers anys d’aquesta prova i que es va veure superat només en el tram decisiu. El pilot local, David Abadal, va poder colar-se també en la final tot i que va quedar-se sense opcions a podi.
En categoria infantil de 50cc, Marc Alibau va ser el més ràpid mentre que en 80cc la victòria va ser per a David Pociello on cal destacar la 4a posició de Marta Solà, única noia participant.

Com cada any l’èxit de participació va anar acompanyat d’una gran expectació del públic assistent en un circuit ràpid i tècnic dissenyat per l’AC Baldrich i el Motor Club Igualada amb col·laboració de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola.

Precisament els premis van ser lliurats pels presidents d’aquestes dues entitats i de l’alcalde del municipi, Daniel Vendrell, que també va assistir a un dels clàssics del motor de la comarca.