El Nadal continua als Hostalets de Pierola

1141

Les activitats i els esdeveniments els darrers dies del 2018 i els primers del nou any omplen l’agenda hostaletenca.

Després de les dates de Nadal, les activitats i esdeveniments han continuat omplint l’agenda festiva als Hostalets de Pierola.

Abans d’acabar l’any, la plaça del Dr. Conde va viure un fet insòlit el 29 de desembre. La famosa font de Brussel·les ‘Manneken Piss’ va ser inaugurada, per una tarda, als Hostalets de Pierola. Un espectacle de llum i so del que va gaudir el nombrós públic assistent.

Totes les imatges aquí.

Unes hores prèvies a la finalització de l’any, el mateix dia 31, un estrany personatge es va passejar pels carrers del nucli. Era l’Home dels Nassos i la seva comparsa. Com diu la tradició, aquest home té tants nassos com dies li queden a l’any. Els somriures i rialles eren el preludi d’una gran nit.

Imatges de l’Home dels Nassos, aquí.

Els primers compassos del 2019 van coincidir amb les festes de benvinguda al nou any, ja habituals tant al Casal d’Avis com al Casal Català. Joves i grans van donar la benvinguda al nou any amb molta germanor.

Imatges de cap d’any al casal d’avis, aquí.

Dilluns, 1 de gener, va tenir lloc un dels més esperats amb l’arribada del Patge Txelín que es va encarregar de recollir les cartes als reis dels nens i nenes dels Hostalets i escoltar quines són les seves preferències i il·lusions de cara a l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient d’aquest dissabte a partir de les 18.30h.

Totes les imatges, aquí.

Durant tots aquests dies, també ha estat oberta la pista de gel, amb una gran afluència de famílies i grups d’amics que l’han omplert de bon ambient, relliscades i riures. La pista de gel estarà oberta fins dissabte,  5 de gener a les 14h.

Recordem que divendres, 4 de gener de 21.00 a 23.30 hores, a la llar d’infants municipal La Granota, tindrà lloc la recollida d’encàrrecs per al repartiment dels Reis d’Orient.

Comparteix