2hores de resistència BTT molt especials

1520

Prop d’una trentena de corredors van participar en la 3a edició del 2 hores de resistència BTT dels Hostalets de Pierola. Una sensacional prova de modalitat mixta que, en aquesta ocasió, tenia la peculiaritat de fer-se en format nocturn, la qual cosa la feia més atractiva. Els corredors BTT van aprofitar les primeres voltes, a les 9 del vespre, amb llum encara de dia, per poder fer-se amb el recorregut. A mesura que es va anar fent fosc, la mateixa il·luminació dels ciclistes i els focus estratègicament situats per la brigada municipal van fer que la cursa continués amb total normalitat.

De les 14 parelles participants, 5 eren locals i la resta de pobles del voltant, majoritàriament de Piera i de Masquefa. Els guanyadors van ser Antonio Onorato i Luis Navarro que van fer el traçat en 28 ocasions, dues voltes més que els seus immediats perseguidors.

Des de la Comissió d’Esports i la Penya la Buti de Piera ja pensen en repetir format de cara a la pròxima cita. Destacar el sopar a base de pa amb tomàquet i botifarra que va anar a càrrec de l’entitat hostaletenca Teca i Festa i que va acabar reunint un centenar de comensals entre participants, acompanyants i voluntaris.