Resultats de la SE Casal Català dels Hostalets de Pierola

2668

L’activitat de la setmana passada va començar el dimecres 11 de novembre. El Sènior femení va disputar el seu primer partit. L’equip es va desplaçar fins a Cervera per jugar el matx davant el CB Cervera Mobel Linea.

Les anoienques van fer el seu joc davant d’un conjunt molt més expert i que practiquen un bon nivell de bàsquet. Les locals es van imposar clarament en tres dels quarts però en el tercer quart semblava que les de la SE Casal Català havien agafat el ritme i van empatar a 11 en aquest període. Malgrat això, les de Cervera es van imposar per un clar 54-19. Tanmateix les hostaletenques van valorar  com a molt positiva aquesta estrena. Van jugar Mar G, Silvia C, Esther T, Lara E, Cristina R, Núria M, Rosa Maria O, Laia G i Juliana G amb l’entrenador Carlos I.

Pel que fa a la lliga dels benjamins, els petits de la SECC Aislux rebien a casa al CB Abrera, un equip amb més tècnica i que, a priori, semblava que s’enduria el partit clarament. Malgrat aquest impressió, el coratge i les ganes del menuts hostaletencs van forçar l’empat, amb el nou sistema  de puntuació del Consell d’Esports, ja que van guanyar dues de les quatre parts del partit. Tot i que el resultat en cistelles fou de 28 a 23. Van jugar: Fàtima O, Gabriel G, Carla G, Salma O, Laia V, Laia C, Ismael E, Lucio F, Dina F amb l’entrenador Eloi G.

On no va haver-hi color va ser en el partit de l’Aleví SECC Sala que rebia a l’Escolàpies A. Els locals van fer un joc fluix i poc precís que va sentenciar el partit des del minut 1. Van jugar Gabriel G, Aran V, Vinyet V, Jacob T, Pol A, Júlia P, Mireia C, Marouan E amb l’entrenadora Laia G.

Aquest dissabte, 21 de novembre a les 9.30, el Benjamí SECC Aislux anirà fins a Sant Boi per jugar amb el Pedagogium Cos.

L’Aleví SECC Sala es desplaçarà a Capellades per jugar amb el Marquès de la Pobla a les 13.00. I, finalment, el Cadet SECC Els Cafeters rebrà al Monalco a les 12.30.