RESULTATS DE LA SETMANA DEL BÀSQUET

1120

En el partit entre setmana que van jugar les Sènior de la SECC davant l’Òdena CB les coses van començar força bé per les hostaletenques que es van posar per davant en el marcador, imposant el seu joc, controlant el rebot i defensant a sobre.
El primer quart va acabar amb un 14-5. Però en el següent quart, les rivals van imposar una certa rapidesa i les locals es van deixar endur per aquest joc un tant esbojarrat, la qual cosa va anar força bé a les visitants que es van apropat en el marcador, 15-11. En el tercer quart es va centrar una mica més el joc hostaletenc que va acabar amb un avantatge de 5 punts. Però al final, la possibilitat de guanyar el partit va fer jugar amb una certa impressició les noies de la SECC que finalment van perdre d’un: 30-31.

Dissabte va ser un dia marcat pel canvi de temps, els Benjamins de la SECC Aislux  es van desplaçar a Sant Boi de Llobregat i un cop allà el partit es va anul·lar.

Qui sí van poder jugar dissabte van ser les Cadets SECC Els Cafeters que rebia el Monalco. Les nostres jugadores van mostrar en els dos primers quarts un ritme força lent, sense gaire concentració i les visitants, superiors a les hostaletenques, van imposar el seu joc. Al descans, una xerrada de l’entrenador va servir per motivar l’equip i canviar l’actitud, mostrant-se més agressives en defensa i jugant més coordinades en atac.