Torna l’olor de benzina als Hostalets de Pierola

977
Un any més, i ja en van 22, la trobada de curses de motocròs als Hostalets de Pierola ha continuat amb un dels campionats més prestigiosos de la comarca.
El Memorial Àngel Sarrà celebrat el 6 de desembre comptava amb l’organització de l’AC Baldrich Enduro Team, el Moto Club Igualada, Motos Orpí i Motos Albert de Vilafranca del Penedès, la col·laboració dels ADF dels Hostalets de Pierola i el suport de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola. A banda de la bona visibilitat i el fred, cal destacar la bona participació en un certamen que comptava amb 4 categories.
La victòria final en adults se la va emportar Xavi Ferrer (MC Segre) seguit de Marc Vives i Joel Vives (tots dos de l’MC Igualada). Completaven la classificació Sergi Lassala, Ricard Martínez, Xavi Cano, David Abadal, Martí Escofet, Ramon Graells i Pau Camí.
Pel que fa a les classificatòries en MX85 Yago Domínguez va ser primer seguit per Pau Conesa i Marc Pablo Aranda. Tancaven la classificació David Pociello, Marc Ferrer, David Solà, Joan Rosell i Marta Solà. En MX65 Alex López es va imposar a Pere Joan Parramon, primer i segon respectivament.
Per últim, la categoria MX50 els 3 participants van repartir-se el podi amb Aleix Diego com a guanyador, Marc Alibau segon i Nil Munera que va acabar tercer.
Podeu veure imatges del MotoTerra 2017 prement aquí.