Programació estable de teatre al Casal Català

95

El Casal Català presenta quatre sessions de teatre a partir del 4 de febrer amb l’obra «Faig tard» interpretada per l’actriu Rosa Andreu. Una comèdia en format monòleg que inicia una programació prevista per al primer dissabte de cada mes fins al 6 de maig. Entrades anticipades disponibles a través d’Entràpolis.

El dissabte 4 de febrer a les 19.00 s’estrena la programació estable de teatre al Casal Català dels Hostalets de Pierola amb «Faig tard» amb Rosa Andreu. Una mirada tendra i divertida d’una dona d’avui, compromesa, treballadora i de poble. Amb l’energia i la gràcia que la caracteritzen, Rosa Andreu, ens porta una comèdia en format monòleg, amb text propi i de Mercè Sàrrias i sota la direcció de David Pintó.

L’actriu, coneguda per bona part del públic pel programa Malalts de tele, però també teatralment per muntatges com El sexe nostre de cada dia, Dues mares, Pel davant i pel darrere o Vida de peix entre d’altres. Faig tard! és un monòleg còmic que posa a debat la sensació de desconcert que provoca, en molta gent (gran i no tan gran), la manera de funcionar de la societat d’avui dia. Les entrades a través d’Entrapolis o a taquilla a partir de 30 minuts abans de començar.

La programació continuarà amb:
«Una mirada a West Side Story» el dissabte 4 de març a les 19.00h.
«Un concert a la Casa Blanca» el dissabte 1 d’abril a les 19.00h.
«La màquina del so» el dissabte 6 de maig a les 18.00h.

Més informació:
Web del Casal Català

Comparteix