Final del 42è Torneig de Futbol Sala

2664

En una nit molt disputada, les Blue Ladies i els Vodka Junior guanyen el torneig a la tanda de penals en una edició que ha comptabilitzat 25 equips en tres categories, gairebé 300 participants i rècord de poblacions implicades.

Després d’onze dies de competició, diumenge va acabar la 42a edició del torneig de Futbol Sala dels Hostalets de Pierola que organitza l’AC Baldrich. Les finals van començar a la tarda amb la categoria Infantil amb victòria dels Golden Boys i els partits que determinaven el 3r i 4t lloc. Al vespre, les finals en categoria femenina i masculina van culminar el torneig amb la màxima emoció després que els dos partits acabessin en empat i s’haguessin de decidir els guanyadors a la tanda de penals davant d’un poliesportiu ple de gom a gom. Com és tradicional també, la gran final va comptar amb un espectacle i l’homenatge a l’ambaixador de l’edició, enguany va ser Julio Ferrando, seguit de ball i focs artificials.

A banda dels equips guanyadors i finalistes, el torneig va destacar els porters i els jugadors destacats del certamen amb la presència de l’alcalde i el regidor El d’aquest any és el torneig amb més equips de poblacions diferents. A banda dels equips locals s’han registrat altres formacions de Piera, Igualada, Masquefa, Santa Margarida de Montbui, Òdena, Olesa de Montserrat, Esparreguera i Martorell.

Podeu veure més imatges prement aquí.

Comparteix