Missatge de benvinguda

Has entrat a la pàgina web de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola, un portal on podràs conèixer com és el nostre poble, les activitats que s’hi fan i les informacions més destacades que es generen des de l’administració local.

Des dels Hostalets de Pierola et convidem a descobrir la riquesa cultural, esportiva i natural que inclou una àmplia i variada agenda, ruta d’edificis modernistes, un entorn de camins amb vistes úniques de la muntanya de Montserrat i, especialment, el Centre de Restauració i Interpretació Paleontològica (CRIP) amb peces de fa milions d’anys i una sèrie d’activitats que t’endinsaran a l’època del Miocè amb museu i un alberg per poder-t’hi allotjar.

El nostre és un poble viu, amb una tradició de festes i propostes per compartir amb amics i família. La Festa Major al voltant de la diada del 25 de juliol, la Setmana de la Joventut (agost) o la Festa de la Verema (setembre) en són alguns exemples. A més a més, al llarg de l’any hi ha un grapat de propostes que despertaran el teu interès i que obren la porta a poder-nos trobar i compartir-les.

En nom de l’actual equip de govern vull aprofitar aquestes línies per traslladar el nostre compromís de vetllar per donar resposta a les necessitats de tots els hostaletencs i hostaletenques i rebre, amb el màxim escalf, els visitants que tenen interès en descobrir tot aquest patrimoni i fer, tot el possible, per tal que se sentin com a casa.

Ets benvinguda, ets benvingut!

Gerard Parcerisas Valls
Alcalde dels Hostalets de Pierola