10.4 C
08781
Dimecres 21, febrer, 2024

Política en vers les Xarxes Socials

L’Ajuntament és present a diferents xarxes socials i plataformes.

L’Ajuntament és present a diferents xarxes socials i plataformes, com ara Facebook, Twitter, Instagram o YouTube. Quan accediu a qualsevol d’aquestes o altres xarxes heu de tenir en compte que les condicions d’ús aplicables són les que cada plataforma té establertes, les quals no estan determinades per l’Ajuntament.

A quines dades tindrà accés l’Ajuntament d’Hostalets de Pierola?

Si l’usuari està registrat i té un perfil en aquestes xarxes socials i ha decidit unir-se a la pàgina creada per l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola, aquest tindrà accés a les dades publicades al seu perfil, en concret, al seu nom de contacte.
Aquestes dades només seran utilitzades dins de la mateixa xarxa social i no seran incorporades a cap fitxer.
L’usuari pot accedir en tot moment a les polítiques de privacitat de la xarxa social que estigui utilitzant, així com a configurar el seu perfil per garantir-ne la privacitat.

Enllaços a les Polítiques de Privacitat de les diferents Xarxes Socials.

A continuació deixem els enllaços de la política de privacitat a les diferents xarxes socials on l’Ajuntament dels Hostalets hi té presencia:

Quins drets té l’usuari respecte les seves dades?

D’acord a les exigències del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI) informem que els usuaris tenen dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades.
En el cas de les dades facilitades a les xarxes socials:
Dret d’accés: queda subjecte a la funcionalitat de la xarxa social i la capacitat d’accés a la informació dels perfils dels usuaris.
Dret de rectificació: queda subjecte a la informació a la qual tingui control l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola, Per exemple, esborrar comentaris de la propia pàgina o publicació.
Cancel·lació i/o Oposició: queda subjecte a la informació a la qual tingui control l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola, Per exemple, esborrar l’usuari dels seguidors de la pàgina o perfil dels Hostalets de Pierola.

Publicacions

L’Ajuntament dels Hostalets de Pierola utilitza les xarxes socials per fer promoció d’esdeveniments o informació d’interès referent al poble dels Hostalets de Pierola.

L’Ajuntament dels Hostalets de Pierola no es fa responsable dels continguts que lliurement pengin els usuaris a la seva pàgina o perfil. Tals com, comentaris, fotografies, vídeos o text.
Els usuaris han de saber que les seves publicacions seran vistes per altres seguidors de la pàgina o perfil a la xarxa social. Per tant, l’usuari és el responsable últim de la seva privacitat.