Activitat a la piscina municipal

615

Acaba el juliol amb els cursets de natació, el grafit del bar ‘La Cresta’, la campanya del Mulla’t i l’activitat pròpia de la piscina per gaudir de l’estiu. Aquest mes d’agost continua el servei més refrescant i, el dia 16, hi haurà zumba i waterpolo en el marc de la Setmana de la Joventut.

La piscina municipal és un dels espais més gratificants per passar aquests mesos de calor amb diferents tarifes i opcions. A més compta amb el servei de bar ‘La Cresta’ que ofereix refrescos, entrepans, menús, carta i tot tipus de begudes i que ha fet un canvi de decoració de l’espai amb un gran grafit.

També cal destacar el Mulla’t del passat 14 de juliol o els cursets de natació que enguany han comptat amb 23 nens i nenes distribuïdes en 2 grups a partir dels 4 anys de l’1 al 24 de juliol i que van acabar amb una exhibició amb presència dels pares i del regidor d’Esports de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola, Xavier Forner. Recordem que els diplomes es poden recollir a recepció de l’Ajuntament.

Amb el mes d’agost, coincidint amb el període de vacances de moltes famílies, s’espera que continuï l’augment d’usuaris que utilitzen el servei de la piscina. A banda de la programació especial de sopars que pugui oferir el bar, el dia 16 hi haurà zumba i waterpolo com activitat del programa de la Setmana de la Joventut d’aquest any.

 

 

 

Comparteix