Primeres passes de l’associació Dones dels Hostalets

745

Aquest cap de setmana passat, l’associació Dones dels Hostalets arrencava la seva activitat amb la projecció d’una pel·lícula i una excursió a Les Flandes de Piera.

Divendres 22 de març va tenir lloc la projecció del film d’origen japonès ‘Maravillosa familia de Tokio’ a la sala ubicada a la planta baixa de la Torre del Sr Enric. Es tractava d’una divertida comèdia que explica la reacció de tres fills que preparen les bodes de plata dels seus pares quan, inesperadament, la mare demana el divorci.

Per altra banda, diumenge 24 de març al matí i durant tres hores va tenir lloc l’excursió a Les Flandes. Una caminada d’uns 5 quilòmetres que es va endinsar en aquest paratge tan proper a casa i que recorda el Gran Canyó del Colorado en miniatura. Un dia del tot primaveral i la trentena d’assistents que hi van participar va fer que la sortida fos tot un èxit en tots els sentits.

Tal com van anunciar en l’acte central del 8M d’enguany, l’associació Dones dels Hostalets inicia així una sèrie de propostes amb més accions el mes d’abril, sortida a temps de flors de Girona el 13 de maig o teatre a Barcelona amb ‘Les noies de Mossbank Road’ el 8 juny. Els horaris de totes aquestes activitats i com apuntar-s’hi es concretaran pròximament.

Comparteix