Tot l’equip del Benjamí A llueix el logotip #ORGULLOSA

452

Coincidint amb la proximitat del 8M, el diumenge 10 de març i amb presència de l’alcalde Daniel Vendrell, tot l’equip del Benjamí A del CF Hostalets de Pierola es va sumar a la iniciativa que promou la Federació Catalana de Futbol i es va posar el logotip #ORGULLOSA a la samarreta.

Arrel del projecte impulsat per l’FCF a finals de juny del 2017 per potenciar i promocionar el futbol i futbol sala femení a Catalunya i en el qual, aquest organisme, envia el logotip de la campanya #ORGULLOSA als clubs que ho sol·licitin, el CF Hostalets de Pierola va voler donar suport a aquesta iniciativa demanant-ne un per a una de les jugadores que completa l’equip del Benjamí A. Però aquesta sol·licitud es va veure ràpidament ampliada ja que la resta de jugadors van decidir que no hi podia haver cap diferència pel fet que un membre de l’equip fos nena i es van voler sumar al projecte fent costat a la seva companya.

Així va ser com el passat diumenge, tot l’equip del Benjamí A va lluir el logotip #ORGULLOSA a la samarreta en senyal de suport, compromís, solidaritat i companyonia tant a la seva integrant de l’equip com a la resta de noies que juguen al futbol en altres categories.

El CF Hostalets de Pierola, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Futbol i el suport de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola, és el primer club del país que aconsegueix que un equip de futbol sencer porti el logotip #ORGULLOSA a totes les samarretes independentment del gènere dels seus jugadors.

Comparteix