Entra la nova junta de l’Entitat de Can Fosalba

331

El diumenge 24 de novembre va tenir lloc l’estrena de la nova junta de l’Entitat col·laboradora de manteniment i conservació de Can Fosalba en l’assemblea que va ratificar l’única candidatura que s’hi presentava i que va mostrar l’agraïment a la junta anterior i les ganes de treballar per aconseguir millores a la urbanització.

Nova etapa a l’Entitat col·laboradora de manteniment i conservació de Can Fosalba està presidida per Víctor Prieto amb Juan Carlos Martínez de vicepresident, Juan Carlos Cuenca de tresorer i Ángela Perisé de secretària. La nova junta va dirigir-se declarar la intensió de treballar amb l’objectiu que l’Ajuntament pugui recepcionar la urbanització i sigui hostaletenca de ple dret amb tots els serveis necessaris.

L’assemblea va comptar amb la presència de l’alcalde Gerard Parcerisas i del regidor Xavi Alberich, que van poder escoltar algunes reclamacions més immediates com la millora del servei postal, l’enllumenat o l’estat d’alguns. Precisament la nova Entitat de Can Fosalba es va comprometre a oferir una gestió transparent, neta i amb una comunicació clara i directa tant amb l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola com amb els veïns de la urbanització.

Comparteix