Festa de la Verema 2019

1170

L’últim cap de setmana d’agost i primer de setembre va acollir la Festa de la Verema que organitza l’entitat ‘Teca i Festa’ amb els dos actes destacats que es fan els últims anys: El ‘Cava i Teca’ que es va traslladar davant la Torre del Sr. Enric i, diumenge, la collita a la vinya, esmorzar popular i trepitjada de raïm.

Dissabte 31 d’agost, després del dinar del soci de la Gent Gran, acabaven els preparatius de la ‘Cava i Teca‘que va començar al vespre amb una molt bona oferta. Una trobada gastronòmica que combina vins i caves, tapes, postres i música en directe amb els Dixieland Preachers. Una de les novetats va ser el canvi d’ubicació que va passar davant de la Torre del Sr. Enric i va rebre molt bona acceptació per a futures edicions. Per altra banda també, es va triplicar el número de racions per donar resposta a la demanda i que ningú es quedés sense provar les tapes.

L’endemà diumenge, a partir de les 9 del matí, un públic familiar es va desplaçar a les vinyes en tractor per recollir el raïm en l’inici de la jornada de la Festa de la Verema. Després de la collita, el parc de Cal Ponsa ja estava preparat per servir l’esmorzar (modalitat forquilla o entrepà) amb pa amb tomàquet, carn a la brasa, cafè, beguda i postres. Al voltant de 200 persones van respondre en aquesta jornada que, com és habitual, va acabar amb grans i més petits trepitjant el raïm amb animació de Laia Bosch.

Comparteix