L’estiu arrenca amb la Revetlla

381

La revetlla de Sant Joan obre els actes d’estiu amb l’arribada de la flama, el sopar a la placeta, la foguera i les celebracions particulars i públiques com les del Casal d’avis, a Serra Alta, Can Fosalba i la del Casal Català amb música al pedrís fins entrada la matinada.

L’arribada de la Flama del Canigó va donar el tret de sortida a les activitats de l’estiu als Hostalets de Pierola. La recepció que se’n va fer a la Placeta va incloure la interpretació d’alumnes i professors del CEM Cal Maristany i la lectura del manifest, enguany escrit per la presidenta Forcadell des de la presó i llegit per la regidora Gemma Fabrés. Va ser el primer acte públic del nou equip de govern municipal.

Per altra banda cal destacar també les diferents celebracions que van venir a continuació amb el sopar a la Placeta, al Casal d’avis o als locals socials de Serra Alta i Can Fosalba. Com és habitual en els darrers anys, el bar del Casal Català va allargar la festa fins entrada la matinada amb música i ambient al pedrís.

Més imatges prement aquí.

Comparteix