Nova temporada del ‘Montserratins Racing Club’

443

El dissabte 4 de maig a la tarda va tenir lloc, a la Torre del Sr. Enric, la presentació de la temporada de l’equip especialitzat en motociclisme de velocitat i que compte amb protagonisme hostaletenc gràcies al pilot Jordi del Rio, al mecànic Carlos Guirao i el suport de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola.

El club segueix creixent, any rere any, i destaca la cita de resistència 24 hores del 6 al 7 de juliol i que tindrà lloc al circuit de Montmeló associats amb l’equip Team Endurance 37 d’Igualada. Entre l’activitat d’aquesta temporada també està prevista la participació en el Campionat Català en el marc del Campionat Mediterrani de Velocitat que inclou 4 proves de juny a novembre amb inici a Alcarràs i un última prova a Montmeló.

L’acte de presentació, que en aquesta ocasió es va fer a la Torre del Sr. Enric, va comptar amb l’assistència de l’alcalde, Daniel Vendrell, i de la regidora de Joventut, Carme Zaragoza, a més de veïns, amics i familiars que es van interessar per l’evolució d’un equip que cada vegada registra millors resultats gràcies a l’esforç i el suport d’empreses i del mateix Ajuntament dels Hostalets de Pierola. En aquest cas, des del consistori, la col·laboració consisteix en la sessió d’espai i un aperitiu durant la presentació i una petita aportació de material per a una cursa.

A banda dels hostaletencs Jordi del Rio i carlos Guirao, l’equip el completen Arcadi Forés, Néstor del Rio, Quique Race, Víctor ‘Pitu’, Carolina Almendrote, Mónica Almendrote i Manel ‘Comodín’ amb la col·laboració puntual d’altres persones que se sumen al projecte durant tota la temporada.

Podeu veure més imatges de la presentació, seguir totes l’actualitat, les curses i esdeveniments dels ‘Montserratins Racing Team’ al seu Facebook o compte d’Instagram.

Comparteix