Servei Local d’Ocupació

Servei Local d’Ocupació
El Servei Local d’Ocupació és un recurs especialitzat en l’acompanyament a la recerca de feina, formació i millora de l’ocupabilitat de totes les persones del municipi 

Qui pot venir al servei?
Està adreçat a totes les persones del nostre municipi que cerquen feina ja sigui perquè es troben en situació d’atur o perquè volen realitzar un canvi laboral.  

Què t’oferim?
Oferim un assessorament individual i personalitzat per a la recerca de feina i per al desenvolupament professional i ho fem de forma especialitzada segons edats i necessitats de cada persona a través de diferents programes:  

Laborateca Jove: El servei de la Laborateca és l’assessoria laboral del municipi en el qual s’ofereix orientació  i acompanyament individualitzat a les persones joves (entre 16 i 30 anys)  que ho necessitin, inscripcions a la Xarxa Xaloc (Servei Local d’Ocupació) i on es treballa segons cada cas sobre les eines de recerca de feina. Accés al bloc.

A més a més també es fan altes a Garantia Juvenil, orientació acadèmica, suport en la tramitació de beques i informació sobre cursos. 

La tècnica laboral de referència és la Lídia Garcia i l’horari d’atenció als Hostalets de Pierola es duu a terme els dilluns de 9.00 a 14.00 hores a l’Ajuntament. 

Si voleu sol·licitar aquest servei gratuït, podeu demanar hora a l’Ajuntament o enviant un missatge de Whatsapp al número: 679 964 682. 

Servei d’Orientació Laboral: S’ofereix orientació i acompanyament a persones adultes a partir de 30 anys. Es fa un acompanyament que inclou la definició de l’objectiu professional i un itinerari personalitzat depenent de les necessitats de cada persona: inscripció a la borsa d’ofertes de feina XALOC, redacció de currículum vitae per competències, preparació de l’entrevista de feina, cerca de formació ocupacional, sessions grupals, etc.  

La orientadora referent i contacte d’aquest servei és la Lara Pérez

Si voleu sol·licitar aquest servei, podeu demanar cita prèvia a l’Ajuntament 

EMPRESA
Ofereixes feina?
T’acompanyem
en el procés de selecció publicant l’oferta de feina a la borsa de treball XALOC (Xarxa Local d’Ocupació) i fent d’intermediaris entre les persones candidates i l’empresa. La prospectora i contacte per a empreses és l’Alícia Rodríguez

Per resoldre algun dubte o ampliar alguna informació podeu omplir el següent formulari, o trucar al telèfon 626 31 09 24 (també whatsapp). 

  El teu nom (obligatori)

  El teu email (obligatori)

  Assumpte

  El teu missatge

  Finalitat: Donar resposta als requeriments dels usuaris del Servei d'Ocupació en les sol·licituds, dubtes, queixes, comentaris o inquietuds relatives al servei i a la informació inclosa al web.

  Responsable: L'Ajuntament dels Hostalets de Pierola

  He llegit i accepto la Política de Privacitat