Resultats del bàsquet hostaletenc

1108

El 2 de desembre passat, l’equip Sènior femení va visitar la pista dels Maristes d’Igualada. Va ser un partit de tu a tu on els dos equips, amb un nivell similar i un marcador molt ajustat fins a final del tercer quart, quan les hostaletenques van patir una baixa per lesió. Això va desequilibrar la igualtat existent fins aquell moment i finalment es va perdre per un 28 a 20. Dijous dia 10 de desembre ens desplacem a la pista de les Xipirones d’Esparreguerra.

Dissabte 5 es van disputar dos partits que havien estat ajornats. El primer, les Cadets SECC Els Cafeters que van jugar davant el Pere Vives. Les jugadores hostaletenques van estar molt fluixes, especialment els dos primers quarts. No defensaven i en l’atac es precipitaven. El tercer quart va ser de clar domini de les noies de la SE Casal Català que van remuntar una diferència de 9 punts, tancant el parcial 25-23. Malgrat aquest esforç, l’últim quart, que va passar molt ràpid, no va donar temps per fer canvis i van acabar perdent de 5. És una llàstima que aquest equip no sortís des del principi concentrat. Amb el treball del dia a dia i les ganes, no hi ha dubte que donaran la volta a aquesta inèrcia.

Per la seva part els alevins SECC SALA van fer un molt bon partit davant l’escola Monalco i aquesta vegada no se’ns va escapar el partit, ni amb cistelles (25-40) ni en parts guanyades ( 6-10). Els alevins vam jugar com un equip, buscant-se, sense presses i sent precisos sota cistella.

Aquest dissabte 12 de desembre, només jugaran els petits de la casa, el Benjamí SECC AISLUX, que anirà fins a Cornellà per jugar a les 10h davant del Mediterrània Bàsquet.