Retirada de l’última guardiola ‘Riuada de Nassos’

683

El repte solidari de l’hostaletenc Francesc Esteve arriba al final després de superar la xifra inicial. La recaptació anirà en benefici de l’ONG Pallapupas, una organització que acompanya, amb un somriure, els nens i nenes que estan ingressats en hospitals.

L’Ajuntament dels Hostalets de Pierola ha estat el darrer escenari per recollir l’última guardiola solidària de la Riuada de Nassos del 2019. La recaptació sumada a la feta durant la Caminada Nocturna del passat 20 de juliol ha superat els 110€. Això cal afegir-ho al conjunt recollit de tot el repte i que va en benefici de l’ONG Pallapupas.

En l’acte de recollida de la recaptació de la guardiola dipositada a les oficines municipals, Francesc Esteve va estar acompanyat per l’alcalde Gerard Parcerisas, l’exalcalde Daniel Vendrell, el 1r tinent d’alcalde Jordi Parcerisas i el regidor Jordi Ramas que van agrair una iniciativa solidària com aquesta que ajuda a passar una situació que, malauradament, alguns veïns del poble també han hagut de viure.

Comparteix