Reunió entre els dos ajuntaments al Bruc

896

La setmana passada, l’alcalde dels Hostalets de Pierola va fer una visita institucional al Bruc acompanyat de la tècnica municipal de Medi Ambient on es van trobar amb l’alcaldessa i el regidor de Medi Natural d’aquesta població veïna per tractar diversos aspectes i interessos comuns.

A petició pròpia, l’alcalde i regidor de Medi Ambient, Gerard Parcerisas va reunir-se el 24 de juliol amb l’alcaldessa del Bruc, Bàrbara Ortuño, i el regidor de Transició energètica, Sostenibilitat, Medi Natural i Agricultura, Cristian López. Va ser una trobada de presentació entre les dues administracions veïnes i els nous equips de govern i va servir per tractar diferents aspectes d’interès comú.

En primer lloc, conèixer la seva experiència en la implementació del sistema de recollida de residus ‘porta a porta’ en un municipi de característiques semblants i proper, abans d’aplicar-ho al nostre. També es va acordar prendre mesures per coordinar amb els cossos de seguretat la vigilància al polígon industrial Mas d’en Pi, al límit del terme dels Hostalets de Pierola amb el Bruc, que s’ha convertit en un espai on alguns incivilitzats, aprofiten el seu estat d’abandonament per tirar-hi deixalles.

Aprofitant que l’alcalde anava acompanyat de la tècnica de Medi Ambient, Ivette Cucurell, la reunió va tenir un caire també de treball i des del Bruc es va informar el projecte del Parc Agrari de Montserrat per plantejar que Els Hostalets de Pierola s’hi adhereixi i sobre el Pla d’Estudis d’Interès Natural de Roques Blanques, una zona natural molt sensible davant possibles incendis on, tot i que l’afectació principal és al terme del Bruc, hi ha una petita part a l’extrem nord que toca al terme hostaletenc.

Des dels dos ajuntaments es va acordar seguir amb la bona sintonia de la trobada i estudiar els aspectes tractats per aplicar les mesures de col·laboració més efectives per als dos municipis.

Comparteix