Concurs literari

1256

En marxa el concurs organitzat des de la regidoria de Cultura Sant Jordi amb un total de 6 premis per a dues categories, tema lliure ambientat als Hostalets de Pierola i amb termini fins al 18 d’abril. A continuació pots consultar els principals punts de les bases i descarregar-te el full d’inscripció.

Per participar en el concurs literari d’aquest any només cal fer un escrit d’un màxim de 1.000 paraules i enviar-lo, abans del 19 d’abril, a comunicacio@elshostaletsdepierola.cat (assumpte «Concurs Sant Jordi») amb el full d’inscripció adjunt a aquesta notícia degudament emplenat.

Hi ha dues categories (infantil i adulta) amb premis de fins a 150€ per gastar en establiments del municipi. La temàtica i format de les obres presentades és lliure amb l’única condició que han d’estar ambientades o tenir alguna referència amb els Hostalets de Pierola.

El veredicte del jurat es donarà a conèixer el diumenge 25 d’abril a les 19.00 a l’auditori Cal Figueres i a través del canal municipal de Youtube. Les obres premiades es notificaran prèviament per assegurar la seva assistència a l’acte del lliurament dels premis.

Bases SJ21
Full d’inscripció SJ21

Comparteix