Última jornada del bàsquet abans de Nadal

1101

Dimarts passat, l’equip  Sènior femení SE Casal Català va aconseguir la seva primera victòria de la temporada. Va ser a Igualada a la pista de l’AK Team en un partit seriós i un joc prou ordenat. El matx va anar molt ajustat però, finalment, les hostaletenques van treure una petita diferència en l’últim quart que, malgrat la remuntada de les igualadines, va ser suficient per endur-se el partit amb un resultat de 26 a 29.

Pel que fa al cap de setmana amb els equips petits, el Benjamí SECC Aislux va recuperar un partit ajornat davant el Pedagogium Cos B de Sant Boi. El partit va ser molt igualat, especialment en la primer part. Malgrat la igualtat, els anoiencs van tirar massa de les individualitats i no van jugar en equip. Finalment els locals es van fer amb la victòria. Resultat en cistelles, 34-28, i en parts guanyades, 14-10.

Els alevins SECC SALA, que van anar fins a Capellades, no van poder jugar el partit ja que la pista de l’escola Marquès de la Pobla estava, en bona part, glaçada. És la segona vegada que s’ha d’ajornar el partit pel mateix motiu.

I finalment, el Cadet SECC Els Cafeters rebia a casa a la UE Capellades i va fer un bon partit, jugant amb concentració i en equip, davant d’un rival dur. Les hostaletenques, que sempre van estar per davant en el marcador, van acabar imposant-se per  39-35.

A partir d’ara s’obre un període de descans per les festes de Nadal. Volem aprofitar aquestes línies per desitjar a tothom unes bones festes nadalenques i que l’Any Nou vingui farcit de pau, felicitat i bàsquet.