10 anys, 100 concerts… 1.000 gràcies

1195

Els Amics de la Música dels Hostalets de Pierola van celebrar el cap de setmana passat dos actes per commemorar una dècada de concerts i bona música a la nostra població. Dissabte, a la torre del Sr .Enric es va inaugurar l’exposició de fotografia que recullen les millors imatges dels 100 concerts que s’han fet durant aquesta etapa. Un record de grans actuacions i artistes capturats pel fotògraf local Lluís Samsó que s’ha convertit en un testimoni d’excepció i pel qui l’organització va fer un reconeixement. L’exposició es podrà veure també aquest cap de setmana del 27 i 28 de febrer.

Per altra banda, diumenge a la tarda l’associació dels Amics de la Música va celebrar el seu 10 anys10è aniversari amb els protagonistes de la primera actuació que havien fet una dècada abans amb el concert per a dos pianos protagonitzat per Gregori Ferrer i Anna Puigmartí que van interpretar obres de Brahms, Shubert, Poulenc i Ravel i que va acabar amb un gran pica-pica. L’efemèride va servir també per tal que l’organització fes una mostra d’agraïment a diverses persones que han estat clau en aquests primers 10 anys com el músic i col·laborador Josep Mata, la regidora de Cultura de l’Ajuntament dels Hostalets, Marta Casas, el fotògraf Lluís Samsó o el càmera de televisió Jaume Cornellà.

Podeu veure fotografies de la inauguració de l’exposició prement aquí i del concert de celebració dels 10 anys en aquest enllaç.

Comparteix