‘A 100 cap els 100’ arriba als Hostalets de Pierola

1480

La gent gran del Sitges, Igualada, Sant Joan de Vilatorrada i els Hostalets de Pierola van gaudir d’una caminada conjunta pels Hostalets de Pierola i el seu entorn.

Les caminades ‘A 100 cap als 100’ de la Diputació de Barcelona van arribar als Hostalets de Pierola el passat dimecres, 21 de març. Aquest acte, amb una gran participació va comptar amb grups provinents d’altres localitats com Sitges, Igualada i Sant Joan de Vilatorrada. Dins del període 2017-2018 ja és la tercera vegada que la gent gran d’aquests municipis, conjuntament amb els dels Hostalets de Pierola, comparteixen junts les sortides per descobrir els diferents territoris.

Durant la jornada van descobrir el patrimoni cultural i natural dels Hostalets de Pierola de la mà d’un gran guia i dinamitzador hostaletenc, Jordi Parcerisas. Al finalitzar l’excursió es va organitzar una sessió de gimnàstica dolça i de recuperació per a tots els participants. Una vegada dinats, tots els participants van tornar cap als seus respectius municipis.

La Gent Gran dels Hostalets fa una valoració molt positiva d’aquesta activitat que esperen poder repetir durant els pròxims anys.

Pot veure les imatges de la sortida aquí.

Comparteix