Actes de l’Onze de Setembre

44

Les festes d’aquest any de l’Onze de Setembre es resumeixen en dos actes. D’una banda la trobada institucional del mateix dia 11 de setembre a la plaça dels Països Catalans i, l’endemà, l’actuació del popular còmic català ‘En Peyu’ que va fer riure a les més de dues-centes persones que havien reservat entrada.

Amb motiu de les mesures sanitàries en resposta a la pandèmia, les festes de l’Onze de Setembre d’enguany es van veure reduïdes a només dos actes. L’institucional va tenir lloc a la plaça dels Països Catalans al migdia amb lectura de poemes, el manifest de l’AMC i el parlament de l’alcalde, Gerard Parcerisas. També va es va fer la pujada de l’estelada i es va comptar amb l’acompanyament musical dels professors del CEM Cal Maristany que van interpretar ‘País petit’, ‘El cant de la senyera’ i l’himne nacional de Catalunya, ‘Els Segadors’, que va posar fi a l’acte.

Per altra banda, i en el marc del cicle de #culturasegura, el dissabte 12 de setembre va tenir lloc un dels actes estrella de l’anul·lada Festa Major 2020. Es tractava de l’espectacle ‘L’home orquestra’ del popular còmic televisiu, Peyu. Amb la pista del poliesportiu adaptada per complir les mesures sanitàries, es van poder incloure les gairebé 250 persones que van fer reserva prèvia de l’entrada. En Peyu, per la seva banda, va fer un repàs d’anècdotes i reflexions divertides que van fer riure a un públic entregat i amb ganes de passar-ho bé.

Comparteix