Celebració de l’Onze de Setembre

591

El cap de setmana del 10 i 11 de setembre van tenir lloc els actes per commemorar la Diada Nacional de Catalunya amb acte institucional, actuació històrica dels Castellers de Vilafranca i els Moixiganguers d’Igualada, sopar de la Diada, caminada a Pierola, l’espectacle L’escamot d’en Miquelet i sortida en autocar a la manifestació de Barcelona.

Recta final de l’estiu amb programació especial coincidint amb el cap de setmana de l’Onze de Setembre on va destacar el canvi de l’acte institucional, que passava al dia 10 en la prèvia a l’actuació dels Castellers de Vilafranca i els Moixiganguers d’Igualada. Una actuació històrica amb 5 castells de 8 i un 3 de 9 amb folre.

El mateix dissabte va tenir lloc el sopar de la Diada organitzada per Junts pels Hostalets i diumenge va ser el torn de la caminada a Pierola que proposa, des de fa anys, la secció local d’ERC, activitats amb globus i espectacle a Serra Alta i Can Fosalba respectivament i la sortida en autocar a la manifestació de Barcelona tancava les propostes d’enguany.

Comparteix