Festes de l’Onze de Setembre

725
Coincidint amb la celebració de la Diada Nacional de Catalunya, els Hostalets de Pierola programa actes que inclouen actuació castellera, teatre, sopar de la Diada, caminada i esmorzar a Pierola, botifarrada a Can Fosalba, globus i caldereta a Serra Alta i sortida en autocar a Barcelona.
.
La programació especial de les festes de l’Onze de Setembre va començar el dissabte 9 de setembre a les 18.30 a la plaça dels Països Catalans amb l’acte institucional i, a continuació al carrer Isidre Vallès, va tenir lloc la inauguració de la placa de ‘Població de 9’ amb l’actuació castellera dels Castellers de Vilafranca i els Moixiganguers d’Igualada.
.
El diumenge 10 de setembre, a la tarda a l’auditori Cal Figueres, va tenir lloc la representació teatral de ‘La primera’. Un homenatge a la primera alcaldessa de Catalunya que després de 40 anys d’exili no va aconseguir tornar a casa. Un muntatge original de Joan Valentí i David Pintó a través de monòlegs, lectures i música que ens va  descobrir la vida, les idees i el pensament d’aquesta mestra rural que inculcava valors de llibertat i justícia social als seus alumnes. Al vespre, al carrer Església va tenir lloc el sopar de la Diada que va reunir un total de 185 veïns.
.
Aquest dilluns 11 de setembre (Diada Nacional de Catalunya) al matí ha tingut lloc la sortida de la caminada a Pierola i esmorzar popular que ja fa dues dècades que organitza la secció local d’ERC. També al Casal Montserrat de Can Fosalba, amb esmorzar amb botifarrada popular i vermut especial Onze de Setembre i al local social de Serra Alta enlairada de globus i caldereta popular han celebrat la Diada.
.
Per últim, des de la plaça dels Països Catalans s’ha fet la sortida en autocar a la manifestació de Barcelona a càrrec de l’ANC dels Hostalets de Pierola.
Comparteix