Tot preparat per les 2 hores de resistència BTT als Hostalets de Pierola

1305

El pròxim dissabte 17 de juny, Els Hostalets de Pierola celebrarà la 4a edició de les «2 hores de resistència BTT», una prova que es consolida en el calendari esportiu hostaletenc.

L’edició d’enguany porta importants novetats respecte a les darreres edicions. La primera i més important és que es correrà en horari nocturn, entre les 21 i les 23 hores. Així que, atenció, perquè a l’habitual emoció se suma el factor foscor! Com en d’altres anys es tracta d’una competició per parelles.

Una altra novetat serà l’habilitació d’un espai de boxes amb capacitat per a les carpes que puguin portar els diferents equips que hi participin.

Les inscripcions es podran fer a la recepció de l’Ajuntament o mitjançant correu electrònic a info@elshostalets.atotarreu.com. El preu és de 20€ per parella i inclou dorsals, xip, assegurança i sopar per parella més dos acompanyants. Hi haurà trofeus per als tres primers equips.

Si us agraden les emocions fortes i la BTT, reserveu el dissabte 17 de juny! Comenceu a preparar les màquines i les cames. Aquesta edició no us deixarà indiferents!

Comparteix