Dia Internacional contra la discriminació racial

46

Des de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola, amb l’aprovació d’una moció, i des de la Taula d’Igualtat de tracte i no-discriminació de l’Anoia impulsada pel Departament de Benestar Social i Atenció a la Ciutadania, s’activen accions per posar de manifest les discriminacions que pateixen persones racialitzades a la nostra comarca.

Amb l’objectiu de commemorar el Dia Internacional de l’eliminació de la discriminació racial que es commemora aquest 21 de març, des de la Taula d’Igualtat de tracte i no-discriminació de l’Anoia impulsada pel Departament de Benestar Social i Atenció a la Ciutadania, es dona continuïtat a la campanya de sensibilització per evidenciar les discriminacions que pateixen persones per motiu d’origen o aspecte físic a causa de prejudicis que poc tenen a veure amb la realitat.

La finalitat d’aquesta campanya és combatre i eliminar les discriminacions experimentades per les persones racialitzades a la nostra comarca, conscienciar tota la població sobre la realitat del territori i promoure la igualtat i la diversitat. Mitjançant aquesta iniciativa, busquem destacar les injustícies viscudes per les persones racialitzades en diversos àmbits de la vida i sensibilitzar la societat per a fomentar l’acció col·lectiva en la lluita per una societat més justa i inclusiva, on totes les persones siguin respectades i tinguin igualtat d’oportunitats, independentment del seu origen ètnic o racial.

En aquest sentit, el passat dimecres 13 de març, l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola va aprovar la moció presentada per l’equip de govern sobre el Dia Internacional de l’eliminació de la discriminació racial i aprovada per unanimitat. Podeu accedir-hi directament prement aquí.

Comparteix