Actes per commemorar el 25N

465

L’Ajuntament dels Hostalets de Pierola organitza diversos actes amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les dones, la majoria concentrats el dissabte 25 de novembre amb lectura de manifest, concert vermut, gimcana temàtica pels carrers del nucli i una obra de teatre a l’auditori Cal Figueres.

La programació prevista per aquest any inclou accions coordinades des d’Acció Social, Joventut, Educació, Festes i la participació de la gent gran del municipi.

El dimecres 22 de novembre a l’auditori Cal Figueres tindrà lloc un acte intern amb
una xerrada sobre violència en primera persona per a l’alumnat 3r i 4t ESO. El divendres 24, la Torre del Sr Enric quedarà il·luminada ja per a tot el cap de setmana.

El dissabte 25 de novembre, coincidint amb el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les dones, a la 1 del migdia tindrà lloc la lectura de manifest a la plaça Dr.Conde i, mitja hora més tard, hi haurà vermut amb l’actuació musical de The Windbreakers.

A la tarda, de 16.00 a 18.00, es podrà participar de la gimcana temàtica per diferents punts del nucli del municipi amb sortida des de la plaça Dr. Conde. Tancarà la jornada l’actuació teatral a l’auditori Cal Figueres amb l’espectacle Impro Show.

Tots els actes són oberts a la participació de tothom amb entrada lliure.

Comparteix