La ‘2h de resistència en BTT’ passa a diürna

2504

La sisena edició de la prova de 2 hores de resistència, que es va haver d’ajornar el passat mes de setembre per la pluja, tindrà lloc el 27 d’octubre i canvia a format diürn amb arrossada popular per dinar. S’obre ara el període d’inscripcions amb un màxim de 40 parelles per participar-hi. 

El diumenge 27 d’octubre tindrà lloc una de les proves en BTT més esperades de la comarca, amb una cursa de resistència que compagina esforç, recorregut urbà i forestal, treball en equip i bon ambient amb una arrossada conjunta en acabar. El preu per participar-hi és de 25€ per equip i inclou dorsal, xip de cursa, dinar per a dues persones i assegurança. S’obre, com sempre, la possibilitat de comprar més tiquets de dinar per als acompanyants que es vulguin a un preu de 10€.

Es limita la participació a un màxim de 40 equips participants (confirmació per rigorós ordre d’inscripció) a través del següent enllaç. Hi haurà trofeu per als tres primers equips i premis especials no acumulables (primer equip local, primer equip de la Buti, primer equip de bicicletes elèctriques, etc.). Els participants disposaran d’un espai de boxes per als equips amb possibilitat d’instal·lar carpes. El circuit serà mixt urbà-forestal i tindrà un recorregut de 2 km.

Comparteix