Després de 4 dècades, la Setmana de la Joventut és més jove que mai!

921

Aquest diumenge a la nit acabava l’edició d’aquest any que ha estat marcada per la gran participació, per una banda, i, malauradament pels atemptats a Barcelona i a Cambrils, per la qual cosa es van suspendre les activitats de dijous al vespre i divendres.

Malgrat això, la bona organització de l’Arc Juvenil i la resposta dels veïns han estat determinants per l’èxit d’una edició que ha arribat a les 4 dècades senceres de celebració.

Dimecres el ‘correaigua’, la bufada d’espelmes amb pastís, el sopar i bingo i la no remuntada del Barça amb pantalla gegant a la placeta van comptar amb bon ambient. Dijous al matí, amb una piscina plena de gent com mai, van tenir lloc els inflables i el torneig de waterpolo. A la tarda hi havia el circuit de l’hostabrut que va comptar amb moltíssimes parelles que no van dubtar en passar pel fang. Va ser el moment en el què arribaven les tràgiques notícies de Barcelona per la qual cosa es va suspendre el programa previst fins dissabte. Així ho va explicar l’organització a través de les xarxes socials i divendres al migdia en els 5 minuts de silenci de suport a les víctimes i condemnant els atemptats que van tenir lloc davant l’ajuntament.

Dissabte al matí va tenir lloc l’excursioneta popular, el vermut popular amb l’actuació de The Curlies i el Pubill del Raval, Correbars i la Festa temàtica fins ben entrada la matinada. Diumenge, la fideuà popular, la pintada de la placeta amb els més petits i el concert dels TNT, coneguts pel seu pas al programa Oh happy day!, amb una dosi de bona música i bon humor van tancar aquesta 40a Setmana de la Joventut ben especial.

Imatges de la SJ 2017.

Comparteix