Soprano i pianista tanquen el cicle

817

El IV Festival Internacional de Música, que va arrencar el 3 d’octubre a Piera, oferia dos concerts més a l’auditori Cal Figueres, el viscut el diumenge 10 i el del 17 d’octubre. Un certamen impulsat pel prestigiós pianista Antoni Besses amb el suport de l’àrea de Cultura de les dues poblacions i la Diputació de Barcelona.

Aposta des de Cultura per gaudir també al nostre municipi de bones actuacions clàssiques després que, aquest any, l’entitat Amics de la Música dels Hostalets de Pierola hagi tancat un cicle en aquest àmbit. Els diumenges 10 i 17 d’octubre, el Festival Internacional de Música ha passat a dir-se també dels Hostalets de Pierola on s’han pogut viure els dos darrers concerts a l’auditori Cal Figueres.

És la quarta edició del certamen impulsat per un dels pianistes amb més renom del nostre país com és Antoni Besses i que, des de fa alguns anys, resideix al nucli antic de la població veïna de Piera. La proposta rep també el suport de la Diputació de Barcelona i el preu de l’entrada per al públic assistent és de 8€.

A continuació podeu veure imatges de l’últim concert prement aquí o consultar-ne el programa de mà que tancava el cicle a continuació:

 

Comparteix