6è Sopar de germanor de l’associació Salam

1938

Més de 300 persones van participar en el sopar de germanor que per sisè any organitzava l’Associació SALAM (pau) dels Hostalets de Pierola. Una trobada que va comptar amb la Consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya, Alba Vergés, i que va incloure menú tradicional del Marroc, sorteig i concert amb Moulay 
Sherif i Aziz Khodari.

Sisena trobada consecutiva que va tenir lloc el passat 30 d’agost a la plaça de les Oliveres amb menú típic (amanida de fideus, xai a la brasa, pa, te i assortiment de pastes dolces) i, un any més, la voluntat de compartir la cultura i la gastronomia marroquina amb el veïnatge per part de l’associació Salam.

Enguany, l’assistència de la consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya, Alba Vergés, veïna d’Igualada va acompanyar en una vetllada on els assistents van poder gaudir d’un bon sopar i l’ambient fraternal entre comunitats com és habitual.

En l’edició d’aquest any va tenir un paper destacat la música de Moulay 
Sherif (llaud àrab, guembrí, veu i percussió) i Aziz Khodari (veu i percussió) que van amenitzar la sobretaula amb peces tradicionals, amb molta qualitat i amb explicacions que complementaven l’audició.

En els parlaments, el president de l’associació, Mohand Belhadi Laksir, va tenir unes paraules d’agraïment per a tothom: assistents, cuineres, punts de venda de tiquets, brigada i, en definitiva, totes les persones que fan possible la trobada. La regidora d’Acció Social de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola, Irene Abad, també va fer una menció especial a l’associació organitzadora i els va animar a continuar amb iniciatives que consoliden el que és normal, la bona convivència entre persones amb orígens culturals diversos amb l’únic objectiu de conviure i aprendre uns dels altres. En aquesta línia, la consellera de la Generalitat de Catalunya, Alba Vergés, va voler felicitar els assistents, va agrair la invitació i va remarcar que, el nostre, és un país on no és important l’origen de les persones, sinó que una de les grans fortaleses recau en la integració de tothom per caminar plegats com a poble.

El sorteig d’una magnífica coberteria típica del Marroc i una estona més de música en directe van tancar la sisena edició d’enguany. Podeu veure més imatges prement aquí.

Comparteix