Setmana Santa amb un toc màgic

1775

El Mag Lari va posar el punt i final al programa de Setmana Santa 2021 marcat per les mesures sanitàries i reserva prèvia en la majoria d’actes. L’Hora del conte, conferència de salut, cinema, exposició de Caramelles, concert dels Ambauka i l’espectacle de tradicions van ser algunes de les altres propostes que van comptar amb una bona resposta.

El actes viscuts al llarg de la Setmana Santa han destacat per l’adaptació a les mesures sanitàries i, per primera vegada en mesos, activitats variades i seguides pensades per a totes les edats. En aquesta edició es va poder gaudir de diverses propostes amb tres sessions de cinema a l’auditori Cal Figueres, una àmplia i concorreguda exposició sobre les Caramelles als Hostalets, la xerrada del Dr. Roca que va donar resposta al públic assistent o el concert del grup Ambauka que es va poder viure també en família.

Des de l’àrea de Tradicions es va oferir un gran espectacle a la plaça dels Països Catalans amb balls, foc i un argument sobre el bé i el mal i que va tenir molt bona crítica. L’equip de Piera Televisió en va enregistrar un reportatge que trobareu en aquesta apartat pròximament.

L’últim acte i un dels més esperats va ser l’actuació del Mag Lari amb entrades esgotades una setmana abans. L’humor i la màgia van omplir el teatre del Casal Català que tornava a obrir les seves portes tres anys després amb motiu de les obres de remodelació. L’anècdota va arribar quan a manca de 5 minuts per finalitzar l’alarma contra incendis es va activar i es va haver d’interrompre l’espectacle uns minuts.

Des de l’àrea de Festes es vol fer un agraïment especial a totes les persones que han fet possible la bona participació i l’ambient en una època, encara marcada per la pandèmia, amb moltes ganes de compartir cultura i entreteniment.

Recull d’imatges de Setmana Santa 2021.

Programa de Setmana Santa 2021:

Comparteix