Commemoració del 8M als Hostalets

650

L’activitat per commemorar el Dia Internacional de les Dones als Hostalets de Pierola va lligada amb la campanya «Sempre referents» promoguda des de l’Anoia Jove, moviment a les xarxes, l’esport femení, il·luminació de la Torre del Sr. Enric o lectura del manifest han estat accions destacables per aquest 8M.

Des de l’Anoia Jove s’ha coordinat la campanya «Sempre referents» amb l’objectiu de donar visibilitat a la importància coincidint amb el Dia Internacional de les Dones que se celebra el 8 de març.

Des del dilluns 1 de març i durant tota la setmana s’ha pogut seguir la campanya a través dels diferents perfils d’Instagram de Joventut de la comarca de l’Anoia. L’objectiu és visualitzar el paper de les dones en diferents àmbits de la societat, posant com a exemple a deu dones que són persones de referència en seus camps professionals o de lluita política.

Una crida a la gent jove a compartir quines dones són referència que donarà un recull de les respostes a través d’un vídeo a través de la participació a l’Instagram @puntjovehopierola.

Per altra banda, el divendres 5 de març i en horari lectiu, l’alumnat de 1r d’ESO de l’Institut Escola Renaixença va formar part de l’espectacle interactiu i participatiu a terme a la carpa del poliesportiu organitzat per l’àrea de Joventut. Toca de peus a terra és un teatre fòrum que té com a objectiu generar un espai de debat entre el jovent sobre l’amor romàntic i el món de les relacions.

Diumenge, la regidora d’Esports, Iolanda Gallardo, va participar en el lliurament de samarretes commemoratives a les integrants del futbol per potencir i fer visible la presència femenina en l’esport local.

Paral·lelament a aquestes propostes, des del futbol i el patinatge dels Hostalets s’està preparant un vídeo commemoratiu:

Al migdia s’ha fet la lectura del manifest davant l’Ajuntament, com cada any, i al llarg del cap de setmana i dilluns, com és habitual en jornades assenyalades, s’ha il·luminat la Torre del Sr. Enric.

Recull d’imatges prement aquí.

Comparteix