Aquest dissabte: Bruna, el musical

937

L’Ajuntament ha preparat diverses accions i propostes per commemorar el Dia Internacional de les Dones del 8 de març. Les activitats van començar el divendres 4 amb la gravació d’un vídeo des del Punt Jove i acaben dissabte 12 amb l’obra de teatre ‘Bruna, el musical‘. El programa inclou, entre altres, la trobada intergeneracional i la visita de Dolors Bassa.

L’àrea d’Acció Social ha preparat un programa de commemoració al Dia Internacional de les Dones amb diverses propostes que impliquen altres regidories, especialment Joventut i Gent Gran, amb l’objectiu d’implicar tothom en un seguit de propostes que tindran lloc als Hostalets de Pierola del 5 al 12 de març i que podeu consultar a continuació.

Cal destacar que, aquesta setmana, es reprèn el nom de la tria de nom per a la plaça que hi ha entre ronda de Ponent, carrer Prat de la Riba i carrer Anoia (al costat de la Llar d’Infants La Granota). Hi ha sis propostes de dones que han estat rellevants en el món de l’ensenyament. Prem aquí per votar.

Pròxims actes:

Divendres 11 de març
17.00 Punt Jove Taller d’estampació de samarretes

Dissabte 12 de març
18.30 (Teatre Casal Català) Bruna, el musical.
Espectacle ambientat als anys noranta, època d’infància viscuda pels autors, i alhora als anys trenta del segle passat. És en aquest viatge on podem observar aquells infants, que van ser els nostres avantpassats, i la seva manera de veure el món. En l’adult, Bruna crea el debat sobre com han estat educades aquelles generacions que han crescut amb la censura i el tabú com a forma de vida. El públic més jove empatitza també amb els personatges i descobreix les diferències dels nens i nenes de dues èpoques.

Entrades disponibles

Durant tota la setmana:

  • 17.00-20.00 (Sala Cal Batista) MenstruArt
  • 19.00-00.00 (Torre del Sr. Enric) Il·luminació de la Torre
  • Instal·lació de 4 senyals de trànsit reivindicatives en contra de la violència masclista per conscienciar la població d’un problema social freqüent i que afecta a tothom.
  • Es reprèn la tria de nom per a la plaça que hi ha entre ronda de Ponent, carrer Prat de la Riba i carrer Anoia (al costat de la Llar d’Infants La Granota). Hi ha sis propostes de dones que han estat rellevants en el món de l’ensenyament.
    Prem aquí per votar.

 

Comparteix