El 8M als Hostalets

202

Del 8 al 10 de març van tenir lloc els actes de commemoració del Dia Internacional de les Dones amb lectura del manifest per partida doble, taller menstrual, xoco-tertúlia, partit de futbol, taller de biodansa, exhibició i masterclass de zumba i concert vermut de la cantant pierenca, Maria Escudero.

L’edició d’aquest any va venir marcada per una pluja molt esperada i que va ser especialment intensa el dissabte 9. Això va provocar la suspensió de la caminada prevista el matí i es va ajornar la mostra de patinatge de diumenge per al següent dijous al vespre.

Dels actes d’aquesta edició cal destacar la participació de l’alumnat de l’IE Renaixença i de l’Associació de Dones en la lectura del manifest que es va fer en dues sessions, la xoco-tertúlia on es va reflexionar sobre diversos àmbits i situacions o les activitats concentrades el diumenge al matí amb partit de futbol femení entre els Hostalets i l’Igualada, taller de biodansa que es va traslladar a l’auditori Cal Figueres i la resta de propostes a la plaça de Lola Anglada.

Precisament en aquest punt van tenir lloc les mostres de rítmica i de ball -molt animades-, l’exhibició de zumba amb una cinquantena de participants i el concert-vermut amb la cantant pierenca, Maria Escudero Belart que ja havia actuat en altres formats i que, en aquesta ocasió i per primera vegada, va fer un recull de temes en solitari.    

Documentació relacionada:
Recull d’imatges àlbum Flickr
Mural virtual amb participació ciutadana
Cartell-programa 8M2024.pdf

Comparteix