Òpera als Hostalets de Pierola

1155

Els Hostalets de Pierola inica una temporada d’òpera amb la retransmissió en directe, des del Royal Opera House de Londres, del Trencanous.

Els Hostalets de Pierola, tot i ser un poble petit, no viu ni ha viscut mai d’esquena a la cultura, tal com ho demostra l’existència de nombrosos grups passats i actuals. Agrupacions de cant coral, música, teatre, fotografia, pintura, etc. ens han relacionat i ens relacionen amb el desig de ‘fer cultura’. El fet que, en una població de les nostres dimensions, hi hagi una Escola de Música és en sí mateix un clar indicador d’aquesta inquietud cultural. D’altra banda, l’Associació d’Amics de Música, que al llarg de 10 temporades ha organitzat múltiples i interessants concerts, testifica la vitalitat organitzativa dels seus promotors.

En un desig d’ampliar l’oferta cultural al nostre poble, la recentment creada Associació per la Cultura dels Hostalets de Pierola ha tingut la iniciativa de transmetre en directe algunes de les representacions de la temporada d’òpera i ballet d’un dels teatres d’òpera més prestigiosos del món, el Royal Opera House Covent Garden de Londres, complementada amb diverses transmissions en diferit d’altres teatres d’òpera. Les millores efectuades a l’auditori de Cal Figueres: canvi de la pantalla de per una altra de majors dimensions i el projector de vídeo digital d’alta definició permetrà dur a terme aquesta iniciativa.

La representació del Trencanous del proper dimecres, 16 de desembre serà gratuïta per a tothom i les invitacions estan a la recepció de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola. Les properes retransmissions tindran un preu de 8€ per col·lectius especial, 10€ entrades anticipades i 12€ venda a taquilles.

Volem animar a totes les persones amants del món de la música i especialment de l’òpera a participar d’aquest esdeveniment únic!

 

https://www.facebook.com/video.php?v=915011948552000&set=vb.514629028590296&type=2&theater

Comparteix