L’Aplec de Pierola, aquest any, des de casa

1982

L’últim dia del mes de maig es va celebrar l’edició de l’Aplec de Pierola amb mesures excepcionals, aquest cop, a l’església de Sant Pere amb retransmissió per Youtube i el repartiment a les cases d’una carmanyola reutilitzable i ecològica que va incloure fideuà popular, pa beneït i peça de fruita. Una refórmula adaptada que va comptar amb molt bona resposta.

L’Aplec de Pierola d’aquest any havia de comptar amb mesures de seguretat pel moment excepcional que estem vivint. Per això es van adaptar els actes que van passar per animació musical des del campanar de l’església de Sant Pere, missa, benedicció dels panets de l’Aplec a la mateixa església, nou ball de bastons i selecció musical per acabar.

La proposta estrella, però, va ser la coordinació per oferir el dinar i que es va repartir a  totes les famílies que ho havien sol·licitat. Es tractava de la Carmanyola de Pierola, feta amb fibra de bambú reutilitzable i acompanyada amb: Fideuà, panet beneït, peça de fruita i refresc amb un preu de només 5€. En total se’n van repartir 336 entre el nucli urbà, les urbanitzacions i masies.

Cal agrair el voluntariat dels integrants dels balls de Tradicions i de l’entitat Festa i Teca que van col·laborar en el repartiment que es va fer amb un temps rècord. Des de les regidories de Festes i de Tradicions se’n fa una molt bona valoració però s’espera que no calgui repetir una edició confinada en el futur. També els agraïments a 
radiopiera.cat que es va encarregar de fer la selecció musical que va sonar des del campanar.
.

CARTELL APLEC DE PIEROLA 2020
Comparteix