Agenda pública de l’equip de govern

543

S’amplia l’agenda implantada fa uns dies des d’Alcaldia on es podia veure l’activitat prevista per als pròxims dies amb els actes més destacats. Des d’ara, també es pot consultar la previsió de reunions i compromisos de la resta de regidories de l’equip de govern en el que representa un ítem més de transparència i proximitat entre representants i ciutadania.

L’apartat públic es pot veure a hostalets.cat/agendes i permet conèixer quina és l’activitat prevista des d’alcaldia i, ara també, de les diferents regidories de l’equip de govern amb les principals reunions, actes i programació destacada per als pròxims dies.

Aquesta eina serveix per tenir un control de les actuacions més destacades de la política quotidiana i permet identificar, ràpidament, quins són els passos que s’estan seguint en temps real així com els actes a curt termini.

S’avança així cap a un dels interessos prioritaris de l’actual equip de govern en transparència i accessibilitat pel qual es vol arribar al nombre màxim d’indicadors, en aquesta matèria, abans de l’equador d’aquest mandat.

Comparteix