Cursos de català en format virtual

1120
Període d’inscripcions per als diferents cursos que organitza el Consell Comarcal i el Consorci per a la Normalització Lingüística amb adreçats a persones immigrades des del 4 de gener i el de caràcter general els dies 13, 14 i 15 de gener. Operatiu també el voluntariat per la llengua amb suport per a persones que inicien o perfeccionen la parla catalana.
.
A partir del 25 de gener i fins al 18 de maig, el Consell Comarcal de l’Anoia en col·laboració amb l’entitat Arrels i Branques per a la cooperació al desenvolupament, organitzarà diversos cursos d’acollida adreçats a persones immigrades estrangeres majors de 16 anys empadronades a la comarca. És una de les ofertes del Consorci per a la Normalització Lingüística.
.
El circuit de formació estarà format per:
  • Un curs de català de 90 hores (mòdul A).
  • Un curs de coneixement de la societat catalana de 15 hores (mòdul C).
  • Un curs de coneixements laborals de 15 hores (mòdul B).
  • Un curs de prevenció de violències masclistes de 15 hores (mòdul D) o un curs de competències digitals (mòdul T) de 15 hores.

L’alumnat podrà triar entre tres franges horàries diferents per fer les formacions (de 9.30 a 11.30, de 15.00 a 17.00 i de 18.30 a 20.30).

Les persones que acreditin l’assistència a tots els mòduls podran obtenir el certificat d’acollida, un document vàlid de a tràmits d’estrangeria (arrelament social, renovacions de permisos) i nacionalitat.
.
Les inscripcions es poden fer des del 4 de gener de 2021 a través de l’adreça: acollida@anoia.cat (nom, cognoms, telèfon i núm. de NIE o passaport). Més informació al telèfon 671 011 988.
.
A banda, des del Consorci s’organitzen altres cursos de català  en línia i de tots els nivells amb inscripcions generals per al segon trimestre els dies 13, 14 i 15 de gener i amb data d’inici per al 25 de gener.
.
Una altra opció molt enriquidora i que permet accelerar el procés d’aprenentatge és l’eina que procura la xarxa del Voluntariat per la Llengua amb la pràctica mitjançant el format de parella lingüística.
.
Donada la situació sanitària, els cursos es fan de forma virtual.
Comparteix