Assajos per cantar les caramelles

663

Després de recuperar la festa en format telemàtic i fer-ne una exposició al llarg dels dos anys de pandèmia, finalment aquest any està previst recuperar les cantades de les caramelles. S’han programat 4 dijous amb assajos oberts a tothom a les 19.30 a l’església Sant Pere. La primera convocatòria és per aquest dijous.

Atenció: L’últim assaig s’avança a dimarts 12 d’abril a la mateixa hora.

El pròxim diumenge 17 d’abril està previst poder recuperar la cantada de caramelles després de diversos anys. De fet, aquesta iniciativa de l’àrea de Cultura i Tradicions es va treballar a principis del 2020 quan ja es van començar a fer assajos però, malauradament, va coincidir amb el confinament de la pandèmia i es va suspendre.

En aquests dos anys es va fer un vídeo amb imatges que recollien la història d’aquesta tradició al nostre municipi i, l’any passat, una documentada exposició a la sala Cal Batista.

Per poder recuperar la cantada s’han habilitat 4 dijous per assajar: 24, 31 de març, 7 i 14 d’abril a les 19.30 a l’església Sant Pere dels Hostalets de Pierola. Una convocatòria oberta a tothom amb ganes de cantar i participar d’aquesta festa.

Comparteix