Catifes de flors al carrer Església

1383

Per segon any consecutiu, la recuperada festa de Corpus als Hostalets ofereix diferents mostres de catifes de flors en un tram considerable del carrer Església. Una jornada que consolida la celebració i que va comptar amb l’exposició de flors durant el dia, cerimònia, trepitjada de les catifes i cercavila amb la participació de gegants i el Pau de foc.

La programació de la Festa de Corpus d’enguany ja va començar dissabte amb la preparació de la flor a la fresca i pintada dels espais on es posarien. El diumenge, 19 de juny, a primera hora va tenir lloc la confecció de catifes per tal d’exposar-les públicament i, al llarg del dia es va poder veure un enrajolat típic dels Hostalets, una espardenya i un quadre homenatge als 20 anys de la troballa del Pau al nostre municipi.

A la tarda va tenir lloc la cerimònia de Corpus amb el rector Carles Muñiz i, tot seguit, la trepitjada de les catifes amb la participació dels gegants de Masquefa i el Pau de Foc que van encapçalar una cercavila fins a l’Ajuntament.

Organització i participants es van mostrar molt satisfets per la qualitat de les catifes, la bona feina de totes les persones que, de forma voluntària, ho van fer possible i del bon ambient viscut al llarg de tota la celebració.

Més imatges de la Festa de Corpus 2022

Comparteix